zondag 19 januari 2014

Tine Embrechts als Helga uit Allo’ Allo’ in ‘Tegen de sterren op’


Tine Embrechts als Helga uit Allo’ Allo’ in ‘Tegen de sterren op’ 

De ploeg van Tegen de sterren op zorgt donderdag voor een kleine stunt. De voltallige ploeg parodieert de sitcomklassieker Allo’ Allo’, met Tine Embrechts als Helga.

Vorig seizoen werd al FC De Kampioenen aangepakt, maar nu zoekt Tegen de sterren op het buiten de landsgrenzen. In de mini-aflevering van Allo’ Allo’ schitteren René (Ivan Pecnik), Edith (Barbara Sarafian), Michelle (Clara Cleymans), Officer Crabtree (Guga Baul), Helga (Tine Embrechts), Luitenant Gruber (Walter Baele), Yvette (Nathalie Meskens), Herr Flick (Chris Van Espen) en LeClerc (Jonas Van Geel).

Verder staat de aflevering in het teken van Kerstmis. Zo zien we hoe de Bryans kerst vieren. Jammer genoeg is den John (Walter Baele) vergeten om een kerstcadeau te kopen voor zijn donutty Astrid (de echte). Samen met de Lau (Guga Baul) probeert hij snel nog een amazing present in elkaar te steken.

Andere nieuwe imitaties komen van Jonas Van Geel (als cultuurminister Joke Schauvlieghe), Clara Cleymans (als Kathleen Cools in Terzake) en Chris Van Espen (als VIJF-presentatrice Véronique De Kock). Gangnam Style, het meest bekeken internetfilmpje van 2012, wordt door Selah Sue (Clara Cleymans) en Regi (Jonas Van Geel) in een nieuw jasje gestoken.

Eerste minister Elio Di Rupo (Walter Baele) doet mee aan de VIER-reclame Haastu waarin hij achterna wordt gezeten door een footballteam.

Bekend Vlaanderen mag stilaan beginnen aftellen, want de kans dat acteurs, politici, presentatoren en zangers zichzelf vanaf 13 december bij VTM zullen zien zit er dik in. 'Tegen de Sterren op' begint dan namelijk aan zijn derde seizoen. Dat doen ze met een ijzersterk team: Tine Embrechts wordt het negende vaste lid en elke week zal er weer een gastacteur meewerken aan een totaalspektakel van stemmetjes, typetjes en humor.

De bomma uit Familie danst de Gangam Style. Een hilarische aflevering dus.

MET SPECIALE GASTEN ELLA LEYERS EN GUNTER LAMOOT

Ella Leyers imiteert de naaktscènes van Marie Vinck en zet haar borsten in de verf, die auditie doet voor enkele nieuwe rollen. Ook kruipt ze in de vampierenhuid van Edward Cullen uit Twilight en van Bekka uit Clan.

Gunter Lamoot voert backstage een discussie met zijn spiegelbeeld (Guga Baul). Wat later in de aflevering speelt hij een verrassende gastrol in Familie.

OOK NIEUW

TWILIGHT

Bella (Clara Cleymans) voelt dat Edward (gastactrice Ella Leyers) geen gewone jongen is.

CLAN

De zussen Bekka (gastactrice Ella Leyers), Bibi (Clara Cleymans) en Eva (Tine Embrechts) zijn het erover eens: De Kloot (Ivan Pecnik) moet eraan. Maar buiten het medeweten van Moeke (Nathalie Meskens) natuurlijk. Er vallen massa’s onschuldige slachtoffers wanneer de zusjes hun schoonbroer proberen vermoorden.

FAMILIE

De Bomma (Chris Van Espen) en Marie-Rose (Nathalie Meskens) nemen afscheid van Véronique (Clara Cleymans). Zij moet wijken voor een nieuwe versie.

Later, wanneer niemand kijkt, strekt de bomma in bikini haar beentjes op Gangam Style.

TRIGGERFINGER

Met I Will Cover bewijst de Belgische rocksensatie Triggerfinger (Jonas Van Geel als Ruben Block en Ivan Pecnik als Monsieur Pol) dat je internationaal niveau kan halen door andermans nummers na te spelen.

ANDERE

Bij Allo Allo! wordt een quiz gehouden in Café René, met als inzet een speciale prijs.

– Met René (Ivan Pecnik), Edith (Barbara Sarafian), Michelle (Clara Cleymans), Officer Crabtree (Guga Baul), Helga (Tine Embrechts), Luitenant Gruber (Walter Baele) en Yvette (Nathalie Meskens) –

De TV-tip van prins Filip (Walter Baele).

Frank Deboosere (Chris Van Espen) komt de sexy en erotische rondborstige Vlaamse weervrouw Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) enkele fanbrieven brengen.

 ‘ALLO ‘ALLO!
De volledige negenkoppige cast van Tegen de Sterren Op schittert in de Britse komedieserie ‘Allo ‘Allo!. Wanneer René (Ivan Pecnik) draadloos internet installeert in zijn café, beseft hij nog niet welke problemen hij zich op de hals haalt.
-Ook met Edith (Barbara Sarafian), Michelle (Clara Cleymans), Officer Crabtree (Guga Baul), Helga (Tine Embrechts), Luitenant Gruber (Walter Baele), Yvette (Nathalie Meskens), Herr Flick (Chris Van Espen) en LeClerc (Jonas Van Geel).-

DANNI LOWINSKI

Danni Lowinski (Tine Embrechts) krijgt van een plaatselijke jongere (Nathalie Meskens) het verwijt dat ze niet geloofwaardig is als advocate én als Genkse.

Geert Hoste, Philippe Geubels, Rob Vanoudenhoven, Ozark Henry, de Clan-clan: de voorbije weken ontsnapten maar weinig tv-gezichten aan een imitatie in 'Tegen de Sterren Op' bij VTM.

Tien weken lang genoten gemiddeld 903.055 Vlamingen van de komische persiflages van Nathalie Meskens, Barbara Sarafian, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Guga Baul, Chris Van Espen, Walter Baele en Ivan Pecnik. Het derde seizoen van 'Tegen de Sterren Op' wist zo een marktaandeel van 36,1% (VVA 18-54, alle cijfers live +5) in te winnen.

Het einde is jammer genoeg alweer in zicht. Op donderdag 14 februari is 'Tegen de Sterren Op' toe aan de eerste van twee compilatieafleveringen waarin de beste imitaties uit het voorbije seizoen nog eens de revue passeren. Christoff (Jonas Van Geel) en Dana Winner (Tine Embrechts) steken alvast een polonaise in gang met hun Vlaamse levensliederen en worden aanstaande donderdag muzikaal versterkt door Ozark Henry (Guga Baul), Stef Kamil Carlens (Walter Baele) en Adèle (Nathalie Meskens).

Het allerbeste...
Astrid Bryan (de echte) is door het dolle heen met het kerstgeschenk dat ze van den John (Walter Baele) en de Lau (Guga Baul) heeft gekregen: unlimited head use van haar man. Laat die carpaccio, sushi, braadkip en pannenkoeken met slagroom al maar komen!

eert Hoste (Guga Baul) blikt nog een laatste keer terug op 2012. Special guests Regi (Jonas Van Geel) en Annemie Struyf (Nathalie Meskens) lachen alvast de ziel uit hun lijf op de eindejaarsconference. Deze laatste bekomt bovendien nog volop van haar bezoek aan eerwaarde zuster Katharina (Walter Baele).

In 'Belgium's Got Talent' krijgen presentator Koen Wauters (de echte) en juryleden Rob Vanoudenhoven (Guga Baul), Karen Damen (Nathalie Meskens) en Ray Cokes (Chris Van Espen) een toptalent over de vloer. Kandidaat Eugène (Walter Baele) heeft een sensationele act in elkaar gebokst en verbluft de jury met zijn kunnen...

... en meer
Herman Van Rompuy (Walter Baele) kocht een 'book cast', maar heeft problemen met de 'piece map'. De 'Clan'-zussen (Clara Cleymans, Tine Embrechts en gastacteur Ella Leyers) bedisselen een plan – of meerdere plannen – om de Kloot (Ivan Pecnik) uit de weg te ruimen. In 'Allo Allo' hebben René (Ivan Pecnik), Edith (Barbara Sarafian), Officer Crabtree (Guga Baul), Helga (Tine Embrechts), Luitenant Gruber (Walter Baele), Herr Flick (Chris Van Espen), LeClerc (Jonas Van Geel) en Yvette (Nathalie Meskens) een probleem met de wifi. En de mannen van het BBC-programma 'Top Gear' (Ivan Pecnik, Walter Baele en Jonas Van Geel) onderwerpen ten slotte hun jeep aan de ultieme test: een rondrit door België.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten