vrijdag 17 januari 2014

Tine Embrechts als Nathalie Meskens in komische aflevering van 'Danni Lowinski' in Tegen de Sterren Op


Tine Embrechts als Nathalie Meskens in komische aflevering van 'Danni Lowinski' in Tegen de Sterren Op

Danni Lowinski (Tine Embrechts) krijgt van een plaatselijke jongere (Nathalie Meskens) het verwijt dat ze niet geloofwaardig is als advocate én als Genkse.

Ook in L.A. wordt Kerst gevierd. Jammer genoeg is den John (Walter Baele) vergeten om een kerstcadeau te kopen voor zijn donutty Astrid (de echte). Samen met de Lau (Guga Baul) probeert hij snel nog een amazing present in mekaar te steken.

De echte Lau, duikt in het ziekenhuis op bij Dr. House (Guga Baul) met een vreemde klacht. Zus Astrid (de echte) vindt dat haar broer overdrijft.

'Allo 'Allo!'
De volledige negenkoppige cast van 'Tegen de Sterren Op' schittert in de Britse komedieserie 'Allo 'Allo!'. Wanneer René (Ivan Pecnik) draadloos internet installeert in zijn café, beseft hij nog niet welke problemen hij zich op de hals haalt. Ook met Edith (Barbara Sarafian), Michelle (Clara Cleymans), Officer Crabtree (Guga Baul), Helga (Tine Embrechts), Luitenant Gruber (Walter Baele), Yvette (Nathalie Meskens), Herr Flick (Chris Van Espen) en LeClerc (Jonas Van Geel).

Kathleen Cools en Joke Schauvlieghe
Minister van cultuur Joke Schauvliege (Jonas Van Geel) lag onder vuur omwille van haar strenge geluidsnormen. Kathleen Cools (Clara Cleymans) interviewt haar vanuit de 'Terzake'-studio tijdens een werkbezoek aan het alles behalve geluidsarme festival Pukkelpop.

Véronique De Kock
VIJF-omroepster Véronique De Kock (Chris Van Espen) kondigt een nieuwe aflevering van 'Astrid in Wonderland' aan.

Free Souffriau
Free Souffriau (Clara Cleymans) zingt Ann Christy.

Muzikale act
Gangnam Style, het meest bekeken internetfilmpje van 2012, wordt door Selah Sue (Clara Cleymans) en Regi (Jonas Van Geel) in een nieuw jasje gestoken.

Tegen de Sterren op, De bomma uit Familie danst de Gangam Style. Een hilarische aflevering dus.

MET SPECIALE GASTEN ELLA LEYERS EN GUNTER LAMOOT

Ella Leyers imiteert Marie Vinck, die auditie doet voor enkele nieuwe naakt rollen. Ook kruipt ze in de vampierenhuid van Edward Cullen uit Twilight en van Bekka uit Clan.


Gunter Lamoot voert backstage een discussie met zijn spiegelbeeld (Guga Baul). Wat later in de aflevering speelt hij een verrassende gastrol in Familie.

OOK NIEUW
TWILIGHT
Bella (Clara Cleymans) voelt dat Edward (gastactrice Ella Leyers) geen gewone jongen is.

CLAN
De zussen Bekka (gastactrice Ella Leyers), Bibi (Clara Cleymans) en Eva (Tine Embrechts) zijn het erover eens: De Kloot (Ivan Pecnik) moet eraan. Maar buiten het medeweten van Moeke (Nathalie Meskens) natuurlijk. Er vallen massa’s onschuldige slachtoffers wanneer de zusjes hun schoonbroer proberen vermoorden.

FAMILIE
De Bomma (Chris Van Espen) en Marie-Rose (Nathalie Meskens) nemen afscheid van Véronique (Clara Cleymans). Zij moet wijken voor een nieuwe versie.
Later, wanneer niemand kijkt, strekt de bomma haar beentjes op Gangam Style.

TRIGGERFINGER
Met I Will Cover bewijst de Belgische rocksensatie Triggerfinger (Jonas Van Geel als Ruben Block en Ivan Pecnik als Monsieur Pol) dat je internationaal niveau kan halen door andermans nummers na te spelen.

ANDERE
Bij Allo Allo! wordt een quiz gehouden in Café René, met als inzet een speciale prijs.
– Met René (Ivan Pecnik), Edith (Barbara Sarafian), Michelle (Clara Cleymans), Officer Crabtree (Guga Baul), Helga (Tine Embrechts), Luitenant Gruber (Walter Baele) en Yvette (Nathalie Meskens) –

De TV-tip van prins Filip (Walter Baele).
Frank Deboosere (Chris Van Espen) komt sexy weervrouw Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) enkele fanbrieven brengen.

Luk Wyns zet het nieuwe jaar in op restaurant. Hij speelt voedselinspecteur Benny Bax van de Smaakpolitie. Zijn zoektocht naar smetteloze restaurantkeukens loopt uit de hand. Daarnaast kruipt hij ook in de huid van zedenflik Charles in Code 37. Terwijl Hannah Maes (Clara Cleymans) hoe langer hoe meer flashbacks krijgt, zoekt Charles een plek om ongestoord te roken.

OOK NIEUW
GEERT HOSTE
Geert Hoste (Guga Baul) werpt tijdens zijn eindejaarsconference een ludieke blik op het voorbije jaar. Onder meer Pascale Platel (Walter Baele), Regi (Jonas Van Geel), Karen Damen (Nathalie Meskens), Rob Vanoudenhoven (Guga Baul), Annemie Struyf (Nathalie Meskens), Philippe Geubels (Nathalie Meskens, Erik Van Looy (Jonas Van Geel), Tom Lenaerts (Guga Baul) en Selah Sue (Clara Cleymans) zitten in de zaal.

FREDDY THIELEMANS EN PHILIPPE MOUREAUX
In Terzake voelt Kathleen Cools (Clara Cleymans) de Brusselse tenoren Freddy Thielemans (Ivan Pecnik) en Philippe Moureaux (Walter Baele) aan de tand over het schrijnende mobiliteitsprobleem in onze hoofdstad.

MARTIN HEYLEN EN KARL LAGERFELD
In God en klein Pierke trekt Martin Heylen (Jonas Van Geel) naar Parijs voor een exclusief gesprek met modegoeroe Karl Lagerfeld (Walter Baele). Hij wil de mens achter de beroemde zonnebril leren kennen, maar dat blijkt geen evidentie.

MUZIKALE ACT
Lana Del Rey (Clara Cleymans) zingt haar nieuwste hit Networking Games.

ANDERE
Danni Lowinski (Tine Embrechts) de sexy rondborstige advocate met diepe decolleté krijgt een gekende profeet over de vloer. Royalty volgt Filip (Walter Baele) en Mathilde (Nathalie Meskens), die de loopgraven in de Westhoek bezoeken ter voorbereiding van de herdenkingen aan de Eerste Wereldoorlog. De heren van Top Gear (Ivan Pecnik, Walter Baele en Jonas Van Geel) zetten hun België-odyssee verder. Ze dachten dat ze alles al gezien hadden, maar ons Belgische verkeerssysteem blijft hen verbazen. Johan Boskamp (Ivan Pecnik) maakt reclame voor zijn boek.

Staf Coppens kruipt donderdag in de oversized kleren van Brahim. In zijn programma 'In de Mix' confronteert hij telkens een rapper met een Vlaamse artiest.

Deze keer zijn dat de geweldig onbekende Mokka Ice (Chris Van Espen) die mee mag naar de razend populaire zanger Christoff (Jonas Van Geel). Het resultaat is... nogal speciaal.

Karlijn Sileghem geeft een gouden raad als tante Kaat: de populaire Nederlandse die Vlaanderen al jaren leert hoe je elke vlek verwijdert met citroensap, bicarbonaat en een oude krant. Maar wie heeft er tegenwoordig nog een oude krant in huis?

Volgend jaar bestaat de televisie 60 jaar in Vlaanderen. En er is iemand die al die 60 jaren persoonlijk heeft meegemaakt: niemand minder dan Chris Lomme. Een hommage door Karlijn Sileghem.

'Sterren op de Dansvloer' is hot
De voorbije week hebben Tom Coninx (Guga Baul) en zijn danspartner Olga intensief getraind om de Engelse wals onder de stijve knie te krijgen. Eline De Munck (Nathalie Meskens) en Arman dansen een wel héél pikante chachacha. En Showbizz Bart (Chris Van Espen) en danspartner Monique bijten zich stuk op de Argentijnse tango.

Dat levert natuurlijk pittige commentaren op van Juryleden Ronny Daelemans (Ivan Pecnik), Euvgenia Parakhina (Barbara Sarafian) en Davy Brocatus (Walter Baele).

Danni Lowinski
Danni Lowinski (Tine Emrechts) heeft een probleem: ze is dan wel advocaat kunnen worden, maar toch wordt ze niet helemaal serieus genomen door haar collega’s op de rechtbank. Danni’s beste vriendin Bieke (Clara Cleymans) weet ook écht niet hoe dat komt.

Muzikale act van Madonna en Nicki Minaj
Er was een tijd dat Madonna (Tine Embrechts) shockeerde met opzwepende shows, controversiële symbolen en een streepje bloot. Maar past dat nog wel bij haar leeftijd? Madonna wordt hard aangepakt door de exuberante Nicki Minaj (Nathalie Meskens) in een wervelende battle.

Andere
Elio di Rupo (Walter Baele) kondigt krachtige fiscale maatregelen aan. Véronique De Kock (Chris Van Espen) leeft zich weer helemaal uit als omroepster bij VIJF. Prins Filip (Walter Baele) en prinses Mathilde (Nathalie Meskens) brengen een bezoek aan het oorlogsmuseum In Flanders Fields. Karl Lagerfeld (Walter Baele) is kritisch over de kont van Pippa Middleton.

'Tegen de Sterren Op' met Tine Emrechts, iedere donderdag om 20.30 uur op VTM.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten