zondag 11 mei 2014

Tine Embrechts wijsmaker in De neus van Pinokkio, was de Vlaamse Beatrice ooit een echte Bondgirl?


Tine Embrechts wijsmaker in De neus van Pinokkio, was de Vlaamse Beatrice ooit een echte Bondgirl?

Op zondag 11 mei maakt Bart Peeters in De neus van Pinokkio samen met zijn Wijsmakers Adriaan Van den Hoof en Tine Embrechts de kijker allerlei verhalen wijs. De twee bekende spelers die deze week samen met het publiek uitvissen wat de waarheid is, zijn Jonas Van Geel en Sien Eggers.

DIT IS ZE
Bondgirl of discohit?
Deze week laten we het licht nog eens schijnen op onze sexy landgenote Beatrice. Ze woont tegenwoordig in het zuiden van Frankrijk, maar ze is afkomstig uit Bergen en stond ooit gigantisch in de schijnwerpers. Het zal u niet verbazen dat Tine Embrechts en Adriaan weer een heel verschillende mening hebben over welke schijnwerpers dat waren. Was zij een van de half naakte bevallige dames in een James Bond-film naast Roger Moore of speelde ze de hoofdrol in een wereldbekende discohit in 1980?

DE OUDE DOOS
Alternatief wandelen
In de Oude Doos spelen de Wijsmakers samen met Bart een historisch tv-fragment na in twee versies. Slechts één versie bestaat en is te vinden in het archief van de VRT, het andere is verzonnen. Deze week gaat het over twee niet echte alledaagse wandelclubs. Was er ooit een wandelclub die alleen achteruit wandelde of een wandelclub die in groep geblinddoekt wandelde?

HET VERHAAL
Kaaiman in de riool
Mario heeft een klein reptielenopvangcentrum in Brugge. Steeds vaker moet hij exotische dieren uit een penibele situatie redden bij mensen thuis. Die reptielen worden gekocht wanneer ze klein en schattig zijn, maar na een tijdje worden ze te groot en wil men er van af. In plaats van de dieren naar een opvangcentrum voor reptielen te brengen, worden ze steeds vaker op een illegale manier gedumpt. En waar komen ze dan terecht? In de riolen.

De neus van Pinokkio ging op aanraden van Mario een kijkje nemen in de riolen van Brussel. Volgens rioolarbeider Josy zit het daar vol met krabben, vissen en ratten. Maar de nachtcamera’s registreerden ook een ander bewegend wezen… een kaaiman.

Is dit verhaal waar of niet waar?

DE TV STOPT NOOIT
Who’s your daddy
De Televisie stopt nooit met het uitvinden van nieuwe formats. Er worden twee opmerkelijke fragmenten getoond; eentje bestaat echt en het andere is fake. Deze week duiken de Wijsmakers Tine Embrechts onder in de wereld van de reality-programma’s waarin er sensationele herenigingen tussen ouder en kind plaatsvinden.

HIT VAN DE WEEK
Vlaamse Tina Turners
Twee van de drie zangeressen in Hit van de Week kan u boeken voor al uw feesten en partijen, die zijn écht. De derde is een valsspeelster. Ze werd door De neus van Pinokkio gebeld en ze is dus niet echt.

Deze week ontvangt De neus van Pinokkio zangeressen waarvan hun officiële leeftijd niet echt overeenkomt met hun jonge ziel. En ze spelen nog elk weekend met tomeloze energie de zalen plat. Ze brengen alle drie een nummer van Tina Turner.

De neus van Pinokkio met Tine Embrechts: op zondag om 20.30 u. op Eén.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten