dinsdag 10 juni 2014

Tine Embrechts (39) en Guga Baúl (28) zijn een koppel


Tine Embrechts (39) en Guga Baúl (28) zijn een koppel

Opvallend nieuws in de Story van deze week. Volgens weekblad Story zijn Guga en Tine Embrechts sinds kort een koppel.

Opvallend is het grote leeftijdsverschil tussen beiden. Guga is maar liefst elf jaar jonger dan Tine Embrechts. Of het in de sterren stond geschreven dat Guga Baúl en Tine Embrechts ooit verliefd zouden worden op elkaar, weten we niet, maar feit is wel dat de twee Tegen de sterren op-acteurs een relatie hebben. "Tine Embrechts en Guga Baúl zijn inderdaad een koppel", bevestigt zijn management.

Over hoe lang de twee al een koppel zijn, wil niemand iets kwijt, maar dat ze elkaar beter hebben leren kennen dankzij het VTM-programma Tegen de sterren op, lijkt zeker. Tussen de imitaties en het vele lachen door, moet de vonk tussen hen blijkbaar zijn overgeslagen. Opvallend detail: Guga is maar liefst elf jaar jonger dan Tine Embrechts. Het beste bewijs dat er op liefde geen leeftijd staat.

Het moet vast een hele tijd hebben geduurd alvorens ze samen deze stap hebben gezet, Tine Embrechts had eerst nog wat tijd nodig om haar breuk met haar ex man te verwerken. Tine heeft al 2 zoontjes, wij zijn benieuwd of uit deze relatie een derde kind voor Tine kan komen en misschien wel het eerste voor Guga.

Wij wensen Tine Embrechts en Guga alvast heel veel geluk samen.


1 opmerking: