woensdag 8 oktober 2014

Tine Embrechts in 'Normale Mensen' met Bart De Pauw, Tom Lenaerts en Bart Cannaerts

 
Tine Embrechts in 'Normale Mensen' met Bart De Pauw, Tom Lenaerts en Bart Cannaerts

Adriaan Van den Hoof zit op dinsdag 7 oktober in komisch gezelschap met 'Schalkse Ruiters' Bart De Pauw en Tom Lenaerts en Tine Embrechts en Bart Cannaerts.

Blond, schalks of Pappenheimer: wie van deze vier bewijst zich als de meest normale van de avond?

De Normale Mens van de Week
Het programma wordt elke week aangekondigd door een onbekende man of vrouw in het publiek. Op het eerste gezicht is er niets bijzonder aan deze persoon maar naarmate de avond vordert, geeft hij/zij via tips meer en meer prijs over zichzelf.
 
Aan de vier bekende gasten om deze tips zo zorgvuldig mogelijk te noteren zodat ze aan het einde van de show het bijzondere verhaal achter deze persoon kunnen achterhalen.

Deze week is Zilla uit Amsterdam de Normale Mens van de Week.

Buiten de Uren
Buiten hun werkuren doen mensen soms heel bijzondere dingen. Ze kweken papegaaien, spelen de eerste wereldoorlog na, verzamelen onderbroeken of verkopen hun persoonlijke schatten op het internet. Maar sommige mensen wijden hun vrije tijd aan een merkwaardige bezigheid, zoals Luc uit Frasnes-lez-Anvaing. Kunnen onze vier bekende gasten achterhalen wat deze sympathieke Waal en uitvinder van de geurloze wc gepresteerd heeft?

Dit is mijn huis
Normale Mensen leven in een huis, maar niet alle huizen zijn even normaal. In deze ronde moeten de bekende gasten achterhalen wat er aan de hand is met het huis van architect Frank?

'Beste kijkers': hier is Tine Embrechts

Sinds vorige week blikt actrice Tine Embrechts (39) samen met Nathalie Meskens en Sven De Ridder terug op de televisieweek. Ze zit daar haar vrolijke zelf te zijn zoals alleen zij dat kan. Nu al onvergetelijk is haar blik na het fragment uit de finale van de Nederlandse versie van ‘De slimste mens’, waar twee vrouwen alles wat ze weten over testikels moeten opsommen, en één van hen niet verder komt dan...

Tine Embrechts «Twee losse zakken! Ja, het enige wat ik toen kon denken was: ‘Wááát?’ Vandaar die blik, ook omdat ik me dan afvraag: ‘Waarom moet dit op televisie komen?’ Dat denk ik overigens wel vaker.»

Hoe kies je zelf of je meedoet aan een programma of niet?

Tine Embrechts «Dat verandert. Ik heb heel lang iedereen en mezelf willen behagen, ervoor willen zorgen dat mijn omgeving alles goed vond wat ik deed. Maar van ‘Beste kijkers’ weet ik op voorhand dat mijn moeder dat pure flauwekul vindt. Nu lukt het me om dan te denken: ‘Ja, mama. Het is wat het is. Punt.’ Terwijl ik daar vijf jaar geleden helemaal over in de knoop zou zitten, en zou denken: ‘Nee, ik mag dat niet doen, want mijn ouders vinden het niet goed.’

»Nu, ik word bijna 40 en Bart Peeters is zijn Nederlandstalige muzikale carrière begonnen rond zijn 40ste. Ik kan me voorstellen dat ik ooit die kant uitga.»

HUMO Houdt je leeftijd je bezig?

Tine Embrechts «Ik wil daar nu niet te veel over zagen, maar tussen de 40 en de 50 kom je als actrice in een moeilijke fase, de fase dat je geen sexy jongemeisjesrollen meer krijgt. Wat me opvalt, is dat die grens steeds verder op schuift. Tien jaar geleden speelde Koen De Bouw met Tine Reymer in ‘Sedes en Belli’; nu speelt Koen in ‘Professor T’ met Ella Leyers. Hij mag ouder worden, maar de vrouwen naast hem blijven 25.»

Normale mensen

Opmerkelijke uitzending, want Tine Embrechts krijgt het gezelschap van Bart De Pauw.

1 opmerking:

  1. hallo , hele mooie blog over Tine . ik vroeg me af , heb je die aflevering toevallig ook opgenomen toen ? ik zoek die al een tijdje . en heb em toen niet kunnen zien . als het zou kunnen , mag ik dan een kopie-tje krijgen ervan ? gr danielle ( ninafan@live.nl )

    BeantwoordenVerwijderen